Un any per recordar

El 2017 es compliran 50 anys del debut de Lluís Llach com a cantant, que va tenir lloc el 22 de març de 1967 al Centre Catòlic i Social de Terrassa. Llach va ser sobre els escenaris 40 anys fins el seu comiat definitiu el 24 de març de 2007 en l’últim dels concerts de comiat que van tenir lloc a la seva població natal, Verges.

Lluis Llach | F: Juan Miguel Morales

A més, durant el 2018 també es complirà mig segle de l’estrena de “L’estaca”, la composició de la Nova Cançó que ha aconseguit un ressó internacional més gran i de la qual, a data d’avui, se n’han fet prop de 180 versions editades en disc amb tota mena d’estils musicals: de l’electrònica a l’ska passant pel cant polifònic i la música clàssica, el rock i el folk. Se n’ha enregistrat versions instrumentals i en català, alemany, anglès, àrab, basc, castellà, cors, dari, francès, grec, italià, neerlandès, occità, polonès, portuguès, rus i suec.

Per tot plegat i amb la voluntat de posar de relleu l’obra de Lluís Llach i de testimoniar la força imparable de “L’estaca” endeguem LLACH 50, un seguit d’accions que es desenvoluparan entre el març de 2017 coincidint amb el cinquantè aniversari del debut del cantant i i el desembre de 2018.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *