LLuís Llach a Terrassa amb Mònica Terribas

Dimarts, El Matí de Catalunya Ràdio es farà en directe des de Terrassa, des del Socialet, on Llach va fer la seva primera aparició en públic. Quines són les raons que han portat al seu equip a triar aquest espai?

Venim a Terrassa a fer El Matí de Catalunya Ràdio perquè creiem cal fer valdre en aquests moments el primer concert de Lluís Llach. És un fet històric. Ara fa deu anys que va deixar els escenaris. Tot va començar en aquell Socialet. Ens venia molt de gust fer-ho. I creiem que és de justícia reconèixer la trajectòria del Lluís ara que ha renunciat a part de la seva tranquil·litat per donar suport a un projecte polític. No li farem només un homenatge a ell, sinó també a tota la gent que avui lluita als escenaris per ser un Llach en el futur… Al Socialet s’hi interpretaran peces seves. Llach sempre ha mirat el futur i ha ajudat els cantautors i grups joves que l’han tingut com a referent.

Qui és Llach per Mònica Terribas? Un personatge amb el qual ha pogut passar moltes estones gràcies a la feina.

És una persona de principis, de compromís. I la conclusió a la qual arribés és que té una gran capacitat de mirar pels altres. No té ni un bri d’egoIsme i penso que és un exemple. Els egos dominen la societat actual i ell, el que fa, és col·laborar amb totes les causes quan se li demana, tant en les socials com polítiques i artístiques. Veure com és et reconcilia amb l’ésser humà.

 

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *