“Especial Lluís Llach” a “El matí de Catalunya Ràdio”

El programa especial, que es farà al Centre Cultural El Social, també recordarà el desè aniversari del darrer concert de l’ara diputat de Junts pel Sí a Verges, el març del 2007

"Especial Lluís Llach"

“Especial Lluís Llach”

Demà, 21 de març, a les nou, “El matí de Catalunya Ràdio”, amb Mònica Terribas, farà tertúlia amb Francesc de Dalmases, director de les revistes “Catalan International View” i “ONGC”, de solidaritat, cooperació i relacions internacionals; Montse Castellà, cantautora i portaveu de la plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre; Joan Manel Tresserras, exconseller i professor de Ciències de la Comunicació de la UAB, i Salvador Cot, director del diari digital “El Món”.

Després, Mònica Terribas farà una entrevista a Lluís Llach, on hi participaran Laura Almerich, guitarrista que durant molts anys el va acompanyar en els escenaris, i Núria Batalla, mànager del músic des dels inicis fins a principis dels anys 90.

Durant tot el programa hi haurà sis actuacions musicals i s’escoltaran temes del repertori del músic de Verges.

Hi participaran també veïns dels pobles on ha viscut Llach i amics que ha conreat durant tota la seva carrera.

El Centre Cultural El Social té els seu orígens en l’Associació Centre Cultural El Social i es remunta a l’any 1878 en què va ser fundat amb el nom de “Joventut Catòlica”. Aquesta entitat té la medalla de la Ciutat i el Diploma de Serveis Distingits de la Diputació de Barcelona.

“El matí de Catalunya Ràdio” es fa cada dia, de dilluns a divendres, des de les sis del matí fins a la una del migdia.

 

 

FONT: El Matí de Catalunya RàdioDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *